Connect with us

Återhämtning

Träna för ett nytt personbästa

Published

on

Hur ska du träna för att bygga ett momentum som leder till ett nytt saftigt personbästa? När är det relevant och när är det inte det – för just dig? Det är några frågor du får svar på i veckans avsnitt av Pump och Magnesium. Om du känner dig osäker på skillnaden mellan ett hederligt maxlyft och ett nytt personbästa, då är det här ett avsnitt som du inte har råd att missa.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Läs också:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Hur viktiga är viloveckor?

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *