Connect with us

Podcast

Intervju: powerlifting-professorn Boris Sheiko

Published

on

Den ryska powerlifting-professorn Boris Sheiko, vars coachning har genererat hela 40 Guldmedaljer till (bland annat) ryska landslaget i styrkelyft, var på besök i Sverige för ett seminarium. Efteråt gästade han podcasten Pump och Magnesium. Hör han berätta om vad han tycker om Westside-metoden, mötet med Louie Simmons, varför bikini fitness-tävlande har missförstått plyometrisk träning och vad plyos egentligen går ut på  – plus mycket mer.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Relaterade länkar:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  7 praktiska tips för att bränna fett och bygga muskelmassa samtidigt 2018

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.