Connect with us

Podcast

Intervju: powerlifting-professorn Boris Sheiko

Published

on

Den ryska powerlifting-professorn Boris Sheiko, vars coachning har genererat hela 40 Guldmedaljer till (bland annat) ryska landslaget i styrkelyft, var på besök i Sverige för ett seminarium. Efteråt gästade han podcasten Pump och Magnesium. Hör han berätta om vad han tycker om Westside-metoden, mötet med Louie Simmons, varför bikini fitness-tävlande har missförstått plyometrisk träning och vad plyos egentligen går ut på  – plus mycket mer.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Relaterade länkar:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Höj testosteronet naturligt - 8 enkla tips som alltid funkar

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *