Connect with us

Podcast

Intervju: powerlifting-professorn Boris Sheiko

Published

on

Den ryska powerlifting-professorn Boris Sheiko, vars coachning har genererat hela 40 Guldmedaljer till (bland annat) ryska landslaget i styrkelyft, var på besök i Sverige för ett seminarium. Efteråt gästade han podcasten Pump och Magnesium. Hör han berätta om vad han tycker om Westside-metoden, mötet med Louie Simmons, varför bikini fitness-tävlande har missförstått plyometrisk träning och vad plyos egentligen går ut på  – plus mycket mer.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Relaterade länkar:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Effektiv isometrisk träning vid tendinopati

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.