Connect with us

Podcast

Proteinsyntes, koncentration av aminosyror och risken för katabolism

Published

on

I veckans avsnitt av biohackingpodden Pump & Magnesium avhandlas ett ämne som många seriösa tränande kan känna igen sig i, rädslan för den fruktansvärda negativa proteinbalansen. Hur mycket protein per måltid är tillräckligt, hur relevant är tajmingen av protein kring träning – och vad händer om vi slutar bry oss? Det är några frågor som besvaras i det här avsnittet.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt också.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Laga din trasiga biomekanik i knäböj

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *