Connect with us

Podcast

Träna med diskbråck – skonsamt och effektivt

Published

on

Har du diskbråck i övre eller nedre delen av ryggen, men känner dig osäker på hur du ska avancera din träning tiden efter rehabilitering utan att förvärra dina besvär? Då är det här ett poddavsnitt som du inte får missa. I veckans avsnitt av Pump & Magnesium berättar den personliga tränaren Mathias Zachau vad som är viktigt att tänka på när du börjar styrketräna med tyngre vikter när du har haft diskbråck. Lär dig vad som är klokt att försöka undvika, vad borde fokusera lite extra på, och hur du avancerar på ett skonsamt sätt. Pump och Magnesium hittar du på Itunes, Spotify och Acast. Du kan även lyssna via mediaspelaren här nedan.

Lyssna på avsnittet:

Pump och Magnesium är en podcast om träningsfysiologi, biomekanik och näringslära från www.mathiaszachau.com som presenteras i samarbete med Kraftsportkliniken.com. Lyssna på SpotifyItunes och Acast. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  5 saker tjejer måste undvika - med hemmaträning

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.