Connect with us

Nutrition

Så bygger du muskler och bränner fett samtidigt – utan att gå ner i vikt

Published

on

Kan man bygga muskler och gå ner i fettvikt samtidigt? Hur är det möjligt? Eller måste du välja mellan att antingen fokusera på att bygga muskler eller bränna fett för att få en relevant effekt av din träning? Det är några frågor som besvaras i veckans Pump och Magnesium.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Höj testosteronet naturligt - 8 enkla tips som alltid funkar

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *