Connect with us

Muskelbyggning

Muskler och styrka med lågkolhydratkost – hur funkar det?

Published

on

Är lågkolhydratkost en bra diet för personer som vill bygga maximalt med muskler och styrka? Eller funkar det bäst för att gå ner i vikt och minska midjemåttet? I det här avsnittet av Pump och Magnesium undersöker vi hur cellerna i din kropp utvinner energi till olika träningsformer, som till exempel intensiv styrketräning eller uthållighetskrävande konditionsträning, för att luska fram vilken typ av kosthållning som bäst passar ditt mål med träningen.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Knasiga fördelar med split squat

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *