Connect with us

Muskelbyggning

Muskler och styrka med lågkolhydratkost – hur funkar det?

Published

on

Är lågkolhydratkost en bra diet för personer som vill bygga maximalt med muskler och styrka? Eller funkar det bäst för att gå ner i vikt och minska midjemåttet? I det här avsnittet av Pump och Magnesium undersöker vi hur cellerna i din kropp utvinner energi till olika träningsformer, som till exempel intensiv styrketräning eller uthållighetskrävande konditionsträning, för att luska fram vilken typ av kosthållning som bäst passar ditt mål med träningen.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Bygg muskler på ryggen - så gör du för att lyckas!

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.