Connect with us

Nutrition

Symptom på magnesiumbrist och vanliga orsaker

Published

on

Magnesium är inblandat i hundratals biologiska processer inuti våra kroppar: från cellmembran, testosteronproduktion till återkoppling av parasympatiska nervsystemet – plus en myriad andra olika saker. I det här avsnittet berättar Mathias om vanliga symptom på magnesiumbrist, så att du kan identifiera eventuella flaskhalsar i din kosthållning, vanliga orsaker och vad du kan göra åt det. Om du tror att magnesiumbrist enbart handlar om att du konsumerar för lite magnesium, då är det här ett avsnitt som du behöver lyssna på. 

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Träna för ett nytt personbästa

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *