Connect with us

Podcast

Idrottspsykologi, tyngdlyftning och snowboard med Markus Rehn

Published

on

Snowboard-tränaren Markus Rehn, lärare vid Snowboard-gymnasiet i Malung, gästade Pump & Magnesium. I det här avsnittet pratar programledaren Mathias Zachau med Markus Rehn om hur man ska tänka för att bli riktigt bra på något som är riktigt svårt, som till exempel en extremsport som snowboarding, vad som är specifikt och överförbart från tyngdlyftning till snowboard-åkning och hur viktigt det egentligen är att träna för att maxa din talang – det som du är bra på eller svag inom – oavsett om du tränar för att bli bäst eller säker i backarna.

Lyssna på avsnittet här:

Eller Stitcher, Itunes, Acast eller Youtube om du föredrar det.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Intervju: powerlifting-professorn Boris Sheiko

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.