Connect with us

Podcast

Idrottspsykologi, tyngdlyftning och snowboard med Markus Rehn

Published

on

Snowboard-tränaren Markus Rehn, lärare vid Snowboard-gymnasiet i Malung, gästade Pump & Magnesium. I det här avsnittet pratar programledaren Mathias Zachau med Markus Rehn om hur man ska tänka för att bli riktigt bra på något som är riktigt svårt, som till exempel en extremsport som snowboarding, vad som är specifikt och överförbart från tyngdlyftning till snowboard-åkning och hur viktigt det egentligen är att träna för att maxa din talang – det som du är bra på eller svag inom – oavsett om du tränar för att bli bäst eller säker i backarna.

Lyssna på avsnittet här:

Eller Stitcher, Itunes, Acast eller Youtube om du föredrar det.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Vad är kolhydratbaserad anaerob träning bra för?

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *