Connect with us

Biomekanik

Laga din trasiga biomekanik i knäböj

Published

on

I veckans Pump och Magnesium-podcast berättar Mathias Zachau om missförstånd, misstag och felaktigheter när det kommer till biomekanik (hur mekaniska krafter påverkar kroppens olika vävnader) i knäböj. Saker som vi alla på något sätt har lurats att tro på. Här får du lär dig vad du ska göra istället – vad som egentligen är sant – när det kommer till knäböj. Om du kämpar med tekniken och tycker att knäböj är krångligt, då är det här ett avsnitt för dig.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Läs också:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Varför axlarna lätt blir skadade: och hur du förblir smärtfri med 9 enkla knep

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *