Connect with us

Biomekanik

Laga din trasiga biomekanik i knäböj

Published

on

I veckans Pump och Magnesium-podcast berättar Mathias Zachau om missförstånd, misstag och felaktigheter när det kommer till biomekanik (hur mekaniska krafter påverkar kroppens olika vävnader) i knäböj. Saker som vi alla på något sätt har lurats att tro på. Här får du lär dig vad du ska göra istället – vad som egentligen är sant – när det kommer till knäböj. Om du kämpar med tekniken och tycker att knäböj är krångligt, då är det här ett avsnitt för dig.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Läs också:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  7 praktiska tips för att bränna fett och bygga muskelmassa samtidigt 2018

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.