Connect with us

Biomekanik

Laga din trasiga biomekanik i knäböj

Published

on

I veckans Pump och Magnesium-podcast berättar Mathias Zachau om missförstånd, misstag och felaktigheter när det kommer till biomekanik (hur mekaniska krafter påverkar kroppens olika vävnader) i knäböj. Saker som vi alla på något sätt har lurats att tro på. Här får du lär dig vad du ska göra istället – vad som egentligen är sant – när det kommer till knäböj. Om du kämpar med tekniken och tycker att knäböj är krångligt, då är det här ett avsnitt för dig.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Läs också:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Så gör du frivändningar effektivt som nybörjare!


Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.