Connect with us

Återhämtning

Hur viktiga är viloveckor?

Published

on

Att vila lite extra ibland kan vara exakt den variation som du behöver för att inte fastna på platåer, tycker somliga. Andra tycker att det räcker med att sänka vikterna och höja repsantalen lite ibland. Vem har egentligen rätt och vem har fel? Det besvarar Mathias Zachau, författare och grundare av Kraftsportkliniken i Göteborg, i veckans avsnitt av Pump och Magnesium.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Intervju: powerlifting-professorn Boris Sheiko

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *