Connect with us

Fysiologi

Hur trötta hjärnceller påverkar muskeltillväxt

Published

on

Styrketräna när man är utbränd, går det? Och hur påverkar hjärndimma – ett tillstånd där tankar, minnen och koncentration går på sparlåga – resultat av styrketräning? Får man mindre och sämre muskeltillväxt av det? Eller är all träning bra träning, till och med när man är sjuk i utmattningssyndrom? Det får du svar på i veckans avsnitt av Pump och Magnesium.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Lär dig knäböja på 30 minuter

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *