Connect with us

Biomekanik

Träning med skolios resulterade i sträckning i höftböjarmuskel

Published

on

I veckans avsnitt av Pump och Magnesium berättar Mathias Zachau om olyckan i knäböj och vad som hände efteråt. Följ med på resan från gymmet till akuten, mellan vårdens instanser, medicinska missbedömningar, uteblivna undersökningar och till slut – svaret och behandlingen från kiropraktorn som upptäckte att ryggraden var krökt från födseln. Ett viktigt avsnitt för dig som har skolios, ryggbesvär eller andra fysikaliska krämpor som hindrar dig att träna normalt.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  5 skäl varför kvinnor inte ska träna som män

Mathias Zachau är cert. personlig tränare med 20 års personlig erfarenhet av styrketräning. Verksam på specialistmottagningen Kraftsportkliniken, som är en del av Ortopedmedicinska Institutet i Göteborg, där han hjälper människor att ta sig tillbaka till normalfungerande träning efter skador och sjukdomar i samarbete med läkare, fysioterapeuter och kiropraktorer. Han nominerades till Guldhjärtat, som årets personliga tränare 2018 och är värd för podcasten Pump & Magnesium. För Styrketräning.com skriver han om skador, prestation och återhämtning.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.