Connect with us

Biomekanik

Träning med skolios resulterade i sträckning i höftböjarmuskel

Published

on

I veckans avsnitt av Pump och Magnesium berättar Mathias Zachau om olyckan i knäböj och vad som hände efteråt. Följ med på resan från gymmet till akuten, mellan vårdens instanser, medicinska missbedömningar, uteblivna undersökningar och till slut – svaret och behandlingen från kiropraktorn som upptäckte att ryggraden var krökt från födseln. Ett viktigt avsnitt för dig som har skolios, ryggbesvär eller andra fysikaliska krämpor som hindrar dig att träna normalt.

Lyssna på avsnittet:

Du kan lyssna på StitcherItunesAcast eller mediespelaren ovan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau och Pump & Magnesium, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Undvik att förstöra din diet med ätardagar - 5 snabba tips som räddar magrutorna

Mathias Zachau är journalist, personlig tränare och författare och har publicerats i tidningar, gästat TV-program, gett ut böcker om kost och träning och har varit redaktör på träningsmagasin. För styrketräning.com skriver han om biomekanik, nutrition och post-rehabilitering.

Click to comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *