Connect with us

Motivation

Varför din motivation till träning inte funkar

Published

on

Pump & Magnesium är en podcast av fitnesscoachen Mathias Zachau – om biohacking och bodybuilding. Varje vecka kan du ta del av senaste avsnitten här på Styrketräning.com

Vad händer i våra tankar sekunderna före vi ger upp? Vad är egentligen det sanna skälet till att vi tappar motivationen till styrketräning?
 Det är huvudfrågan av Styrketräning.com:s systerpodd Pump och Magnesium, skriver programledaren Mathias Zachau.

Har du inte nått ditt mål för att du har nått en platå – eller är det ett eldprov, som kan lära dig hur du undviker att förlora hoppet en sista gång? I det här avsnittet: varför vi förlorar i onödan, och tappar greppet om oss själva, när vi inser hur mycket vi egentligen inte vet, och hur du får uthållighet att genomlida den yttersta utmaningen. Ett motiverande avsnitt som du uppenbarligen inte vill missa.

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Shrugs / axellyft - teknik och utförande

Christoffer är skribent, kostrådgivare och styrkecoach på Min PT Online. Han utgör ena halvan av träningspodcasten Kaliper och skriver artiklar på Styrketräning.com

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.