Connect with us

Podcast

Bygg muskler på ryggen – så gör du för att lyckas!

Published

on

Mathias Zachau är programledare för podcasten Pump & Magnesium som varje vecka publiceras på Styrketräning.com

Tycker du det är svårt att hitta kontakt med ryggen? Känner du dig osäker på om du träffar rätt? Eller kanske vill du veta vilka övningar som du borde fokusera på mestadels för att inte kasta ansträngningarna i sjön? I det här avsnittet av styrketräningspodcasten Pump & Magnesium berättar fitnesscoachen Mathias Zachau om sina värsta misstag de första tveksamma åren på gymmet och förklarar dessutom hur du inte borde träna – om du vill lägga på dig rejält med muskelmassa på ryggen. Du kan lyssna på Stitcher, Itunes, Acast eller mediespelaren nedan. Du kan också se nya avsnitt på Youtube. Om du vill veta mer om Mathias Zachau, så kan du följa honom på Instagram och Facebook. Glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Lyssna på avsnittet här:

Missa inte viktiga tips och tricks från Styrketräning.com, följ oss på Facebook och anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev – eftersom ingen har blivit stark genom att vara svag.

- Läs även:  Lär dig knäböja på 30 minuter

Christoffer är skribent, kostrådgivare och styrkecoach på Min PT Online. Han utgör ena halvan av träningspodcasten Kaliper och skriver artiklar på Styrketräning.com

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2015-2019 Styrketräning.com | Alla rättigheter är reserverade, uppenbarligen.